Apple iPod Photo

Samme, gamle iPod, men med farger? Omtrent, men ikke helt: Den ferskeste iPod-utgaven har en del nye muligheter.

Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke så lenge siden den nye, slankere utgaven av iPod ble introdusert. Den hadde et nytt, trykkfølsomt navigeringshjul, var tynnere og hadde bedre levetid enn den tredje generasjonen av spilleren.

Den nye utgaven dukket opp i butikkene før jul. Det er ikke en femte generasjon, men en litt forbedret versjon av fjorårssommerens modell. Den ser mer eller mindre helt identisk ut, men den store nyheten er at nå har iPoden fått fargeskjerm.

iPod photo kan kjøpes i to utgaver: med 40 GB og 60 GB harddisk. Den er altså rettet mot seriøse musikksamlere eller de med store bildesamlinger. Muligheten for å vise frem bilder er nemlig en av fordelene med iPod photo (noe som navnet tilsier).

Lik utenpå

Den nye modellen har den samme hvite fargen som de tidligere modellene, det samme flotte navigeringshjulet og den samme lekre designen. Den er imidlertid noe tykkere enn fjerdegenerasjons-modellen. Vekten er på 181 gram, den er altså noe tyngre enn den siste utgaven, som veide 158 gram.

Fargeskjermen har en oppløsning på 220x176 piksler og viser 65.000 farger. Det er selvsagt hyggelig å kunne se de enkle og minimalistiske menyene til Apple i farger, men det viktigste er at bildene du legger inn vises bra. Og det gjør de.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer