Apple iPod Touch 4. generasjon

Et produkt uten reelle konkurrenter.

iPod Touch 4. generasjon er langt mer enn en MP3-spiller; så mye at den strengt tatt ikke har noen konkurrenter. Foto: Pål Joakim Olsen
iPod Touch 4. generasjon er langt mer enn en MP3-spiller; så mye at den strengt tatt ikke har noen konkurrenter. Foto: Pål Joakim Olsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mens iPhone har flere gode konkurrenter, og også iPad nå får hard konkurranse fra Samsungs Galaxy Tab, er Apple nærmest i en monopolsituasjon med iPod Touch.

Det er rett og slett blitt et produkt uten reell konkurranse fra noe hold.

Det er selvsagt takket være App Store, Apples nettbutikk for applikasjoner, som på samme måte som for iPad og iPhone gjør at du kan bruke iPod Touch til så mangt.

iPod Touch er i prinsippet en iPhone 4 uten 3G, og uten mulighet for å ringe og sende tekstmeldinger. I tillegg er ikke kameraet like godt som på iPhone 4.

Du får kjøpt iPod Touch i tre versjoner; 8GB (1890,-), 32GB (2490,-) og 64GB (3290,-). Modellene har ingen andre forskjeller enn lagringskapasiteten.

Enda tynnere

Designmessig har den siste generasjonen iPod Touch blitt enda tynnere enn forgjengeren (7,2mm tykk), og under ser du den sammenlignet med iPhone 3GS.

Den nye modellen er også kraftig oppgradert hva skjerm angår, siden enheten nå har fått Retina display; en svært høyoppløst skjerm som fremstår som knivskarp, og altså med samme oppløsning som du finner på iPhone 4 (960x640, 3,5 tommer multitouch), dog ikke med samme sortnivå og kontrast.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer