Apple iPod Touch 64 GB

Raskere, bedre skjerm og doblet plass. Den beste lommespilleren på markedet er blitt enda bedre.

Apple iPod Touch 64 GB
Publisert
Sist oppdatert

Skjønt, å kalle iPod Touch for en lommespiller blir for snevert. Denne elegante saken er så mye mer, og bare utvalget i AppStore setter begrensninger for hva den kan brukes til. For øyeblikket er det mer enn 75.000 programmer å velge mellom, hvorav en stor del er gratis, og nesten ingen ting koster mer enn en femtilapp.

iPod Touch er i praksis en håndholdt datamaskin, der fokus på multimedia og underholdning har vært sentralt i utformingen. Og Apple er tro mot det suksessfulle konseptet, som nå er ute i 3. generasjon.

Funksjonaliteten ligger lett tilgjengelig via dynamiske programikoner, og all navigasjon skjer ved hjelp av lette trykk eller stryk med én eller flere fingre over den multitrykkfølsomme skjermen, eller ved å bevege og riste på den.

Har du tilgang til trådløst nettverk og Internett, er det bare å surfe i vei, laste ned applikasjoner, spill, musikk, se på YouTube-videoer, twitre, tekste eposter og mye, mye mer.

Les også: TEST: Første iPod med videokamera

Nesten en iPhone

Tredje generasjon iPod Touch er langt på vei en iPhone 3GS, bare tynnere (8,5 mm) og med inntil dobbelt så mye minne, men uten telefonidelen, kamera og GPS.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.