Apple klar med 40 GB iPod

Apple har lansert to nye iPod-modeller, med harddisker på 20 og 40 GB. Sistnevnte gir plass til svimlende 10.000 sanger i MP3-format.

Apple klar med 40 GB iPod
Publisert
Sist oppdatert

Tredje generasjonen av den bærbare musikkjukeboksen iPod er allerede på vei i butikkene. Vi ble svært begeistret for jukeboksen da vi testet den i desember 2001. Siden den gang har en rekke andre produsenter forsøkt å kopiere originalen med lignende produkter; ikke alle har vært like vellykket. Du finner omtaler av flere av dem i vårt eget testarkiv.

Mindre og lettere

Den nye iPoden er både tynnere og lettere enn forgjengerne, og med sin vekt på 158 gram er den ikke veldig mye tyngre enn mange mobilitelefoner.

Spilleren støtter MP3 (konstant og variabel bitrate opp til 320 kbps), AAC (MPEG-4) samt ukomprimert lyd i WAV-format. Den nye iPoden har dessuten tre spill innebygd (kortspill, bricks).

Nye iPod kan kobles til både Mac og PC. 20 GB-utgaven koster 3.790 kroner, og 40 GB-utgaven koster 4.790 kroner. Mer informasjon får du her.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer