Apple lanserer nye iBooks

Apple viste mye nytt på Apple Expo-messen i Paris. Blant annet lanserte de en rekke nye iBook-modeller, som inkluderer forandringer både på innsiden og utsiden.

Apple lanserer nye iBooks
Publisert

iBook er en velkjent serie med rimelige og enkle bærbare datamaskiner. Apple satser på å selge dem til den samme kundegruppen som kjøpte iMac-maskinene – mennesker ”i farten” som er ute etter enkle og tiltalende maskiner. Problemet med iBook har imidlertid vært systemets dårlige spesifikasjoner. Dette er i ferd med å forandre seg, for de nye modellene skal tåle litt av hvert…

Nye spesifikasjoner

iBook vil være tilgjengelig i flere konfigurasjoner: Du kan velge mellom to prosessorer (366 MHz eller 466 MHz G3-brikker) og en 24x CD-ROM-spiller eller en 6x DVD-spiller. For øvrig får du 64 MB RAM som kan utvides til 320 MB, en 10 GB harddisk, innebygd 56K-modem, og en 12,1-tommer skjerm. Grafikken håndteres av en 8 MB ATI RAGE Mobility-brikke med støtte for 2x AGP.

Maskinen inkluderer også den etterlengtede FireWire (IEE 1394)-porten, som et ledd i digital video-strategien til Apple. Nå skal du nemlig kunne lage film på din Apple, og derfor får du programvarepakken iMovie 2.0 med på kjøpet.

Du vil også finne en Ethernet-utgang og en USB-port på den nye iBooken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer