Apple-lansering 25. mars 2019

Apple lanserte Apple TV+

Klare med strømmetjeneste og en rekke andre nyheter.

SATSER PÅ TV: Tirsdag kveld skal Apple med Tim Cook i spissen vise frem sin nye TV-tjeneste. De kommer sent på banen - men kommer de godt? Foto: Marcio Jose Sanchez/AP Photo/NTB Scanpix
SATSER PÅ TV: Tirsdag kveld skal Apple med Tim Cook i spissen vise frem sin nye TV-tjeneste. De kommer sent på banen - men kommer de godt? Foto: Marcio Jose Sanchez/AP Photo/NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Klokken 18 norsk tid sparket Apple i gang sitt «It's show time»-event. På forhånd var de ventet å lansere en rekke nye tjenester, både for videoer og nyheter - og kanskje enda litt til, på pressekonferansen, som avholdes i selskapets hovedkvarter i Cupertino i California.

Ingen harde nyheter er ventet denne gangen; det tok Apple seg av i forrige uke, med lanseringen av nye iPad-er, iMac-er og AirPods.

Dette lanserte Apple, kort oppsummert:

  • En ny abonnementstjeneste for magasiner og aviser, News+
  • Et virtuelt kredittkort kalt Apple Card
  • Apple Arcade, en abonnementstjeneste for spill
  • En ny Apple TV-app med Apple TV Channels-abonnementer og sin egen abonnementstjeneste, Apple TV+

Apple News+

Først på programmet stod Apple News, en app som gir deg nyheter fra en rekke ulike nyhetskilder basert på dine preferanser.

Apple News+ er en ny tjeneste hvor du kan abonnere på magasiner og mer i News-appen. Time, Vogue, People, Sports Illustrated, National Geographic, Fortune og The New Yorker er blant de 300 magasinene som vil være tilgjengelig i ett abonnement. Annet såkalt premium-innhold fra aviser som L.A. Times og Wall Street Journal samt TechCrunch vil også tilbys. Kanskje noen norske publikasjoner også?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer