Apple øker prisene

Disse tjenestene blir dyrere.

TAR MER BETALT: Økte lisensieringskostnader og mer innhold skal være årsaken til at Apple setter opp prisene på flere tjenester. Foto: Kathy Willens/AP Photo/NTB
TAR MER BETALT: Økte lisensieringskostnader og mer innhold skal være årsaken til at Apple setter opp prisene på flere tjenester. Foto: Kathy Willens/AP Photo/NTB Vis mer
Publisert

Dyrere dollar har ført til at en rekke Apple-produkter har blitt dyrere den siste tida. Nå setter selskapet også opp prisene på en rekke abonnementer globalt.

Både strømmetjenestene Apple Music og Apple TV+ har gått opp i pris, det samme gjelder samleabonnementet Apple One.

Det skal være første gang disse øker i pris i USA.

Apple Music ble riktignok dyrere i Norge allerede i vår. Da økte prisen for en enkeltperson fra 99 til 119 kroner i måneden. Et familieabonnement økte fra 149 til 189 kroner.

Nå blir imidlertid også tv- og filmstrømmetjenesten Apple TV+ dyrere. Mens den til nå har kostet 59 kroner i måneden, er den nye prisen 89 kroner.

Netflix tar for øyeblikket 89 kroner i måneden for et basis-abonnement, mens et standard-abonnement koster 109 kroner per måned. Spotify Premium koster 119 kroner i måneden.

Derfor koster det mer

Apple gir økte lisensieringskostnader skylden for økningen i prisen på Apple Music. Ifølge 9to5Mac sier selskapet at artister og låtskrivere vil tjene mer per strøm.

Når det gjelder AppleTV+ skal prisøkningen komme som en følge av økt innhold.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer