Nå kan iOS 12, watchOS 5 og tvOS 12 lastes ned

Apple-oppdateringene er klare

Men det kan hende du bør vente litt med å oppdatere.

STOR OPPDATERING KLAR: Årets store oppdatering til både iPhone, Apple Watch og Apple TV kom 17. september. Foto: Kirsti Østvang
STOR OPPDATERING KLAR: Årets store oppdatering til både iPhone, Apple Watch og Apple TV kom 17. september. Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Apple lanserte nye iPhone-modeller i forrige uke, kunngjorde de samtidig at iOS 12, watchOS 5 og tvOS 12 ville slippes mandag 17. september.

Ofte stor pågang

Det kan imidlertid hende at du skal vente litt med å oppdatere. Det pleier gjerne å være stort trykk på Apples servere når de slipper de store oppdateringene, så det kan da lang tid å laste dem ned.

Det har også hendt at det har vært feil med noen oppdateringer fra Apples side, noe som har gjort at mange har fått problemer med sine enheter.

Selv om oppdateringene kanskje fungerer som de skal, kan det være at noen tredjepartsapper ikke er kompatible med de nye oppdateringene.

Det er ikke alle utviklere som rekker å oppdatere sine apper, eller rekker å få oppdateringene godkjent av Apple, og i verste fall fører det til at de ikke fungerer i det hele tatt. Tidligere har det skjedd at blant annet BankID og nettbank-apper ikke har vært mulig å bruke.

Har du en app du er helt avhengig av, sjekk derfor at den er kompatibel før du oppdaterer.

Og som vanlig, husk å ta en sikkerhetskopi før du setter i gang!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer