Apple Powerbook 17" - stiligere bærbar finnes ikke

Alle blir tiltrukket av denne elegante designstudien i aluminium, både herrer med hang til det tekniske og damer med hang til det estetiske. Og dette inntykket er ikke bare overflatisk, også detaljene begeistrer det kritiske blikk. Men hvordan er den å bruke?

Apple Powerbook 17"  - stiligere bærbar finnes ikke
Publisert
Sist oppdatert

Hver gang det dukker opp nytt utstyr fra Apple, er det mange som vil se og ta på. Når det gjelder materialbruk og design, så er det ingen som er i nærheten av det nivået Apple befinner seg på. Enten designet rett og slett er frekt, som de nye iMac'ene, eller elegant som de nye G5 og Powerbook-maskinene - de vekker oppsikt og får kommentarer, og vekker stort sett begeistring.

Men en datamaskin er mer enn lekkert design, den er en bruksgjenstand og et arbeidsverktøy. Også på dette området satser Apple minst like mye som på designet, slik at den totale brukeropplevelsen både skal være gjennomført elegant og produktiv.

Vi snakker om bred skjerm!

Vår testmaskin er 17-tommers utgaven, med en skjermoppløsning på 1440 x 900. Skjermen er helt i toppklasse, med klare og sterke farger og en utmerket betraktningsvinkel.

Det finnes faktisk PC-skjermer med enda høyere oppløsning, en vanlig oppløsning på 15-tommers skjermer er 1400 x 1050 men har altså ikke samme høyde/bredde forholdet.

På grunn av størrelsen er Powerbook’ens 17 tommers skjerm vesentlig lettere å lese enn 15-tommers høyoppløselige PC-skjermer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer