Apple svarer på kritikken

– Vi har bare så vidt begynt.

Satellittbilde av Colchester på en litt uheldig dag. Kvaliteten på Apple Maps er høyt diskutabel, men Apple lover at den skal bli bedre. Foto: DinSide
Satellittbilde av Colchester på en litt uheldig dag. Kvaliteten på Apple Maps er høyt diskutabel, men Apple lover at den skal bli bedre. Foto: DinSide Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden Apple lanserte iOS 6 for iPhone, iPad og iPod Touch onsdag denne uken, har klagene på den nye karttjenesten Apple Maps strømmet på fra alle verdenshjørner.

Karttjenesten har vist seg å være til dels svært unøyaktig og direkte feilaktig - ikke bare i Norge, men selv på sentrale steder som London, Helsinki og Dublin.

Dette til tross for at kartene er basert på grunndata fra en av verdens ledende selskaper innen GPS-navigasjon, TomTom, og det faktum at Apple har jobbet med karttjenesten i over ett år.

Les også: Ting vi liker ved iOS 6

– Blir enda bedre

Nå har Apple kommet med et offisielt svar på den massive kritikken, formidlet gjennom talskvinne Trudy Miller, skriver Mashable.com.

"Kunder over hele verden oppgraderer nå til iOS 6 med over 200 nye funksjoner, inkludert Apple Maps, som er vår første karttjeneste. Vi er stolte over å kunne tilby en tjeneste med innovative egenskaper som Flyover, sving-for-sving navigasjon og Siri-integrasjon.

Vi lanserte den nye tjenesten vel vitende om at det er et stort initiativ, som vi bare så vidt har rukket å begynne på. Maps er en nettsky-basert løsning, og jo mer folk bruker den, jo bedre blir den. Vi setter stor pris på alle tilbakemeldingene fra kunder, og jobber hardt for å gjøre brukeropplevelsen enda bedre.".

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer