Beats Solo Pro

Apples første «on ear»-hodetelefoner med aktiv støydemping

«Verdens mest populære hodetelefoner» lansert i ny versjon.

NYTT DESIGN: Beats Solo har fått et nytt design og byr nå på aktiv støydemping. Foto: Beats
NYTT DESIGN: Beats Solo har fått et nytt design og byr nå på aktiv støydemping. Foto: Beats Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Beats' Solo-serie er verdenst mest solgte hodetelefoner med over 30 millioner solgte eksemplarer. Nå har det Apple-eide selskapet lansert sine første såkalte «on ear»-hodetelefoner med aktiv støydemping, Beats Solo Pro.

Fra før av tilbys støydemping i Studio 3 Wireless-hodetelefonene, som er «over ear», altså sitter de over ørene, ikke utenpå ørene som Solo-klokkene.

Nytt design, helt trådløse

Nye Beats Solo Pro er i praksis oppfølgeren til Solo3 Wireless, men de har fått et nytt navn for å matche Powerbeats Pro og andre Pro-produkter fra Apple.

Både hodebøyla og øreklokkene har blitt redesignet for å være mer behagelige å bruke over lengre tid. Du finner ikke lenger en strømknapp på hodetelefonene, de skrus på idet du bretter de opp.

Hodetelefon-utgangen er også borte, så nå er de helt og holdent trådløse.

Demper støy, men kan også åpne opp

Lydmessig skal Beate Pro by på forbedringer sammenlignet med forgjengeren, uten at vi har fått anledning til å sjekke dette selv.

Når det gjelder den aktive støydempingen, kommer Solo Pro med samme teknologi, Pure Adaptive Noise Cancelling (Pure ANC), som finnes i Studio 3 Wireless-modellen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer