AQUOS - Trådløs TV fra Sharp

En trådløs batteridrevet TV er jo ikke noen stor nyhet. Men når den har LCD-skjerm og en innebygd løsning som knytter den til både kabelTV, videomaskin og DVD, da blir det mer interessant - vi ser på en fiks løsning fra Sharp.

AQUOS - Trådløs TV fra Sharp
Publisert
Sist oppdatert

Løsningen er en av flere modeller i AQUOS-serien og heter LC15L1E. Den består av to enheter: Den ene er en sentralenhet som kobles til antenne og andre videokilder. Den andre er selve TVen, som er av 15-tommers LCD-type, og er lett både å bære og plassere. Håndtaket på toppen, og foten som vippes ut gjør den svært praktisk, selv barn fra 8-9 års alder kan klare å håndtere den. Om du tør å la dem gjøre det er en annen sak....

I tillegg kommer fjernkontroll, strømforsyninger og kabler. En god del kabler faktisk, hvis du skal utnytte alle mulighetene.

Tilkoblinger

Sentralenheten har inn og utganger for antennesignalet på vanlig koaks som kobles til kontakten fra kabelanlegget. Du kobler den derfor i serie før hoved-TVen, på samme måte som en videomaskin. Sentralenheten har egen TV-tuner som betjenes med fjernkontrollen fra TV-delen av Aquos.

Det er også 2 SCART-kontakter, som for eksempel kan kobles til de ekstra SCART-utgangene som sitter på VHS og DVD-spillerene. Dessuten er det en tredje inngang med phonokontakter og S-VHS som kan kobles til videokamera eller spillkonsoll.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer