År 2000 oppdatering til Windows 95

Venter du på Windows 2000 og vil hoppe over Windows 98? Har du en gammel 486-maskin som ikke er kraftig nok for Windows 98? Hvis du ikke skal oppgradere i år, bør du laste ned og installere Microsofts nye år 2000-oppdatering.

År 2000 oppdatering til Windows 95
Publisert

Microsoft Windows 98 har vært en suksess for Microsoft. Likevel er det en rekke brukere som fortsatt bruker Windows 95. De befinner seg som oftest i store bedrifter, som vanligvis er tilbakeholdne med å bytte til nye versjoner. Mange har også en gammel PC som ikke er kraftig nok til å ha Internett Explorer lastet til enhver tid.

Mange problemer

I tillegg til å kontrollere om du trenger service pack 1 for Internett Explorer 4.01, oppdaterer fiksen en rekke systemfiler. Visste du for eksempel at DATE-kommandoen i COMMAND.COM ikke støtter år 2000? År fra 00-79 vil gi ulovlig dato. Med den nye oppdateringen vil de gjelde for år 2000 til 2079.

Her er noen av rettelsene du får ved å installere oppdateringen: - "Søk etter filer"-dialogboksen (shell32.dll) vil vise 3/2/2003 i stedet for 3/3/C3.- File Manager (winfile.exe) sorterer filer som har dato etter år 2000 korrekt.- Dato/tid-velgeren (comctl32.dll) viser år med to siffer riktig.- DHCP-driveren (vdhcp.386) viser datoen for IP-adressen en dag feil etter år 2000 uten oppdateringen. Dette kan skape kaos i store TCP/IP-nettverk hvis ikke oppdateringen installeres.- DOS sitt Xcopy-program har det samme datoproblemet som COMMAND.COM.- OLE-automatisering (oleaut32.dll, olepro32.dll, stdole2.tlb og asycfilt.dll) vil starte i år 1900 istedenfor år 2000 når de generer automatiske datoer uten oppdateringen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer