Arachnophilia 3.9

Arachnophilia er en solid HTML-editor, laget av mannen som skrev Apple Writer for over 20 år siden. Hvis du lover å slutte med å stønne og klage over småting, får du lov til å bruke HTML-editoren hans helt gratis!

Publisert

Arachnophilia har overlevd flere år med HTML, og finnes nå i versjon 3.9. Arachnophilia er en ren teksteditor, men i sine beste øyeblikk er den enklere å bruke enn mange grafiske editorer.

Ettersom Arachnophilia må lastes ned over Internett, må du naturligvis klare deg uten håndbøker. Men det er mange hjelpefiler tilgjengelig i Arachnophilia, og det er lett å finne frem til riktig tema.

Hjelpefilene til Arachnophilia gir deg både opplæring i HTML og forteller deg grundig hvordan du skal gå frem for å lage dine første websider. Hjelpefilene dekker hele bruksområdet til Arachnophilia.

Brukervennlig og fleksibel

Selv om Arachnophilia har en litt gammeldags innpakning, tar det ikke lang tid for å oppleve hvor lett det er å finne frem. Arachnophilia har mange menyer tilgjengelig, og disse er organisert slik at du med et par museklikk bestemmer hvilke og hvor mange du ønsker å ha aktive til enhver tid.

Arachnophilia er en ren teksteditor, men den har en knapp som med et klikk åpner dokumentet du arbeider med i Microsoft Internet Explorer for forhåndsvisning. Dette kan du gjøre uten å måtte lagre noen filer først. Men veksler du mellom Arachnophilia og Microsoft Internet Explorer må du trykke Refresh får å få se endringene du gjør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer