Archos AV320

Finnes det noe med høyere gadget-faktor enn denne lille boksen fra Archos? Ikke bare kan du se på DivX-film og høre på musikk med AV320, du kan gjøre mye mer enn det… Men er det verdt pengene?

Publisert
Sist oppdatert

Kan dette være produktet alle gadget-entusiaster har ventet på? En dings på størrelse med en PDA (men en god del tjukkere), som er en kombinert videospiller og stereoanlegg? Vi vet ikke hvor nyttig den virkelig er, men utrolig kul er den uten tvil.

Kort fortalt er dette en harddiskbasert maskin som leveres med disker i størrelser 20, 40 og 80 GB. På disken kan du legge inn musikk, videoklipp og bilder, samt bruke den til å ta opp både lyd og video.

Klump med skjerm

Fronten domineres av en stor, klar og meget bra skjerm på 3,8 tommer. Til høyre for skjermen finner vi en rekke knapper og en liten joystick som tar seg av all kontrollen på enheten (det hadde vært enda stiligere om skjermen var trykksensitiv).

Det er flere tilkoblinger rundt AV320, blant annet USB, AV ut og audio inn. På siden er det også plassert en utbyggingsport der du kan sette inn diverse tilleggspakker, noe vi kommer tilbake til senere. AV320 veier 354 gram, og den kunne kanskje vært penere å se på – men det er naturligvis en smakssak.

Etter å ha ladet opp batteriene er det bare å skru på AV320. Det første vi ser er en meget oversiktlig meny som består av klare ikoner: foto, musikk, video, opptaker, browser og innstillinger. Det er bare å velge en av disse, og du får full oversikt over alle de forskjellige filene som ligger i kategoriene. Da er det bare å trykke og spille av. Tre av de nederste knappene på siden av skjermen har forskjellige funksjoner avhengig av hvilke filtyper du jobber med, for eksempel ved avspilling av video bruker du dem til å sette ned avspillingstempo eller gå inn på innstillinger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer