Archos AV420

Har du lyst på en videoopptaker, lydopptaker, video/lyd- avspiller, portabel harddisk i lommeformat? Vi har testet Archos AV420

Archos AV420
Publisert
Sist oppdatert

Archos har lenge vært en av pionerene for mobile multimediaenheter. Utviklingen har gått rimelig raskt, fra den tidlige varianten Multimedia 20 fra høsten 2002, testen finner du her, via AV300-serien til dagens AV400 serie.

Det viktigste nye i 400-serien er den innebygde opptaksmuligheten for video, samtidig som designet og konstruksjonen er lekrere, lettere og mer kompakt.

Du kan lese vår forhåndsomtale av AV400 i denne artikkelen.

Her kan du se bilder av AV420 med tilbehør

I praktisk bruk

Spilleren gir inntrykk av solid konstruksjon, knappene er faste i fisken og gir god betjeningskomfort. Skjermen er ren luksus i forhold til andre spillere vi har sett, på høyde med de aller beste PDAer.

Menysystemet og betjeningen er nærmest selvforklarende. Med de fire pilknappene velger man funksjon, og knappen i midten fungerer som en ”enter”-knapp. Den femte knappen fungerer som en ”Esc”-tast og går et trinn opp i menysystemet eller avbryter. De tre funksjonstastene gir ytterligere valg, som kommer fram i feltene nederst på skjermen.

Avspilling av de forskjellige formatene er svært overbevisende. Lyden er utmerket, her er hodetelefonene/anlegget som brukes viktigere for kvaliteten enn signalet fra spilleren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer