Archos Gmini 400 - helt overlegen altmuligmaskin

Når man har sett omtrent det som er av MP3 spillere på nært hold, uten at fristelsen har blitt så stor at man har kjøpt noe - da er man muligens litt sær. Likevel venter man på "den rette" - og stort nærmere enn Gmini er det vanskelig å komme.

Archos Gmini 400 - helt overlegen altmuligmaskin
Publisert
Sist oppdatert

I september fikk vi for første gang kikke på en Archos Gmini 400, og vi skrev om vårt førsteinntrykk i denne artikkelen. Nå har vi hatt Gmini en stund, og her er våre betraktninger og erfaringer.

Ønskelisten

Små bærbare apparater får stadig flere funksjoner. Slik har det vært lenge, og vi har ventet lenge på at en liten enhet med den riktige kombinasjonen av egenskaper skulle dukke opp.

En ren harddiskbasert MP3-spiller har ikke vært på ønskelisten vår. Siden vi også jobber en del med musikk, har også opptaksfunksjon stått på ønskelisten. Siden opptakene er ment å skulle kunne redigeres, prosesseres og kanskje brukes videre, er opptak i ukomprimert wav-format en forutsetning.

Linjeinngang med kurante konvertere har derfor vært en forutsetning. Det er derimot ikke noe krav om tilfredsstillelse av de helt store audiofile kvalitetene, derfor er 16-bit 44,1 KHz tilstrekkelig.

Siden vi tar en god del bilder med våre digitalkameraer, som begge (Canon G1 og EOS 300d) bruker CF-kort, var kortleserfunksjon også et sterkt ønske. I tillegg måtte det være mulig å se bildene i bra kvalitet, med mulighet for zoom.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer