Archos Jukebox 20

Denne dingsen gjør alt. I hvert fall når det gjelder avspilling av media. Til tross for flott funksjonalitet har vi imidlertid noen innvendinger.

Publisert

Mediespillere med stor lagringskapasitet og mulighet for å avspille diverse filformater er ikke noe nytt. Creatives Jukebox har kommet i flere varianter, Archos har flere modeller bak seg, og Apples iPod har blitt svært populær takket være det stilrene designet.

Produsenten Archos bestemte seg tydeligvis for å ta et steg videre da de utviklet den nyeste utgaven av sin spiller, for nå er det nemlig mulig å spille av filmer i DivX-format fra jukeboksen. DivX-filmer er fritt tilgjengelige fra diverse fildelingsprogrammer, selv om størrelsen på en hel film overskrider som regel 600 MB.

Grei utforming

Selve spilleren er noe mindre enn lignende produkter fra andre produsenter. Den veier kun 303 gram, som er mindre enn for eksempel den nyeste løsningen fra Creative, som veier 338 gram.Jukeboksen har en liten skjerm som dominerer fronten av spilleren. Under skjermen finner vi alle de nødvendige knappene som styrer menyene og avspillingen av filer. På sidene kobles USB-kabelen til, lyd- og bilde utgangen samt line inngangen finner vi også der. I tillegg har spilleren en port hvor moduler for utbygging settes i (som støtter mange typer tilleggsutstyr, til og med et digitalt kamera).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer