Archos mediespiller i bredformat

Archos har hele tiden vært i forkant i utviklingen av portable mediespillere. Nå har de lansert en ny toppmodell - i stort og bredt format.

Publisert
Sist oppdatert

De første mediespillerne til Archos var små og klumpete med en bitteliten skjerm. De var mer et varsel om hva som skulle komme, skjermen var alt for liten til å gi noen visuell opplevelse av betydning.

Mye har skjedd siden den gang. Både AV400-serien og Gmini er små og elegante spillere, som fungerer utmerket i de fleste sammenhenger. Vi har selv brukt Gmini i mange måneder, og den fungerer fint, selv om det ikke akkurat gir noen kinofølelse...

Men det er nettopp et snev av kinofølelsen Archos nå tilbyr i den nye modellen AV700.

Fete spesifikasjoner

AV700 er utstyrt med 7-tommers skjerm med oppløsning på 480 x 234 punkter og 40 eller 100 GB harddisk.

Den kan ta opp video i MPEG-4 SP i oppløsning på opptil 512 x 384 og 30 fps, og spille av MPEG-4 SP (DivX) i 720 x 576 og 25 fps (PAL). WMV9 MP kan også spilles, i opptil 352 x 288 og 30 fps.

Lyd kan tas opp i wav-format, og spilles av i MP3 (30 - 320 kb/s CBR og VBR, WMA (også DRM-beskyttede filer) og WAV.

Stillbilder kan vises i JPEG og BMP-format.

AV700 støtter også Windows' PlayForSure, som den eneste spilleren med operativsystem som ikke er basert på en Windows-platform (den er basert på Linux).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.