Archos Ondio 128

En flott dings for alle som er glade i digitale musikkspillere: Lille Ondio fra Archos lar deg høre på musikk, radio, og gjøre opptak.

Archos Ondio 128
Publisert
Sist oppdatert

Er du ute etter den ultimate minispilleren du kan ha med deg i lomma? Archos Ondio er muligens en slik løsning. Den kan nemlig en god del mer enn å bare spille MP3-filer, samtidig som den er fremdeles liten og lett.

Først og fremst har Ondio innebygd radiomottaker. Det er jo i seg selv meget hyggelig, men i tillegg kan du også ta opp sendinger og lagre dem på det innebygde minnet. Det er 128 MB minne ledig, og det kan også utvides med MMC-minnekort. En interessant funksjon er en 30 sekunders buffer, som gjør at hvis du hører en sang på radio som du har lyst å ta opp, og trykker på knappen etter at den har startet, kan du fremdeles få med deg begynnelsen av sangen.

Kvaliteten på radiomottaket er middels, da det ikke er noe ekstern antenne på spilleren. Vi anbefaler å bruke radiofunksjonen utendørs, da forholdene er merbarkt verre inne i bygninger.

Ondio kan også fungere som diktafon, og du kan til og med koble til en ekstern lydkilde via en medfølgende kabel, og ta opp fra denne kilden.

Godkjent lyd

Til tross for å være en rimelig og liten spiller, har Ondio overraskende god lyd. Det er godt med muligheter for å stille inn bass- og diskantnivåer, og kvaliteten, selv med de medfølgende øreproppene, er tilfredstillende. Du kan også justere volumnivået via en liten fjernkontroll på kabelen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer