Året som gikk - hva skjedde i 2003 og hva forventer vi i 2004?

Nok en gang oppsummerer vi årets databegivenheter på hjemmefronten og ser litt framover i tid. Vil det skje store omveltninger?

Året som gikk - hva skjedde i 2003 og hva forventer vi i 2004?
Publisert
Sist oppdatert

Ved slutten av 2003 har det ikke blitt mye snømåking, som det var på samme tid i 2002, man skulle nesten tro vi hadde fått snøfreser til jul. Kanskje det skyldes at vi har kjøpt nye ski? Når dette leses er vi allerede installert på hotell i fjellheimen, men før vi kommer så langt skal vi nok en gang reflektere litt over hva som skjedde på den hjemlige datafronten i året som gikk.

Vi skrev ned våre tilsvarende refleksjoner på samme tid i fjor, og det er alltid artig å konfrontere sine tidligere spådommer.

PC-mekking

I 2002 bygget vi oss ny PC tidlig på året, og mye av denne har vi stadig i bruk. Den har riktignok fått nytt hovedkort og prosessor, og litt mer kapasitet på andre områder også. Men kabinettet og CD-brenneren er den samme, og grafikkort og skjermer også....

Det gamle hovedkortet MSI K7266 Pro RU og Athlon XP1800+ prosessoren ble brukt til oppgradering av vår datters PC, mens vi installerte et Asus A7N8X Deluxe og en Athlon 2500+ i vår egen maskin. Den viktigste grunnen til dette var at vi ville kunne komprimere video til MPEG2 i sanntid, samt at vi ville ha flere USB 2.0 porter på maskinen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer