Årets beste MP3-spillere

SIKRE GAVER: Tre modeller har gjort spesielt inntrykk blant alle vi har testet i år!

Publisert
Sist oppdatert

Mens stadig flere av oss velger å bruke mobiltelefonen når vi skal lytte til musikk på farten, finnes det fortsatt et stort utvalg av dedikerte MP3-spillere på markedet.

Enkelte av dem byr på langt bedre funksjonalitet enn de fleste mobiltelefonene, og ønsker du ordentlig stor lagringsplass til musikk og video, kommer de fleste mobiltelefonene raskt til kort.

I løpet av året har vi testet de fleste av de mest populære modellene på markedet. Enkelte av dem har gjort et bedre inntrykk enn andre, og bør være sikre kort dersom du vurderer å gi bort en MP3-spiller i julegave.

Og i motsetning til tidligere år har vi ingen harddisk-baserte spillere på vår anbefalings-liste. Det henger sammen med at det knapt finnes slike på markedet lenger. Flash-baserte spillere er, med unntak av iPod Classic, nærmest enerådende på markedet.

Creative ZEN X-Fi

Denne modellen har ikke bare godt med lagringsplass, den har dessuten en kortspalte som gjør det mulig å utvide den ytterligere. Toppmodellen kan dessuten spille av musikk du har liggende på PCen din - trådløst. Av alle modellene vi har testet, er dette blant dem som byr på best lydkvalitet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer