Årets beste produkter for digitale bilder

"Best In Europe TIPA Awards" er en svær prestisjetung kåring av de beste fotoproduktene som utdeles hvert år. Nå har juryen vært i sitt lønnkammer, og avsagt dommen over årets lanseringer av produkter. Her er vinnerne. Vi gratulerer!

Årets beste produkter for digitale bilder
Publisert

TIPA består av 31 største fotomagasinene i Europa. Hvert år tester de produktene, og kårer sine favoritter. Selve avstemmingen er hemmelig, og de produktene som får flest stemmer, vinner kåringen innen sine respektive kategorier. Kategoriene er beste digitalprodukter, beste videoprodukt og beste fotoprodukt.

I digitalklassen kom disse best ut:

Beste proffkamera: Nikon D1

Nikon D1 har tatt det øvre fotomarkedet med storm. De tekniske egenskapene er fantastiske, og bildekvaliteten i en klasse for seg. I denne artikkelen kan du lese mer om Nikon D1.

Utdrag fra juryens begrunnelse: Nikon D1 setter en ny standard for profesjonelle digitale speilrefleks-kameraer takket være fantastisk bildekvalitet, hurtighet og en svært attraktiv pakkepris. Takket være Nikon D1 har flere fotografer enn noensinne gått over til digital fotografering, og TIPA-redaktørene belønner Nikon for dette ved å kåre kameraet til "Beste profesjonelle digitalprodukt 2000-2001".

Beste kompaktkamera: Nikon Coolpix 990

Her er TIPA og Dinside helt enige. Vi har nettopp testet Nikon 900, og vi er svært imponert. Kameraet er raskt, det tar svært gode bilder og har svært mange justeringsmuligheter. Det har også et praktisk design hvor hele kamerahuset dreies rundt en akse. Det åpner for mange spennende vinkler på bildene. I denne artikkelen kan du lese vår test av kameraet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer