Årets beste spill

Ute etter et godt spillkjøp før jul? Det har kommet mye flott i år, og her er våre absolutte favoritter.

Publisert
Sist oppdatert

2003 hadde mange fantastiske spill å by på, selv om flere meget etterlengtede titler ble utsatt til 2004 (for eksempel Doom III og Half-Life 2). Alle konsoller og PC-plattformen fikk sin andel av flotte spill, og her er en oversikt over hva vi anbefaler fra året som gikk.

XBox

Knights of the Old Republic er kanskje det aller beste spillet som kom til Xbox i år. Ikke bare er det et glimrende Star Wars-spill, som virkelig ivaretar stemningen i filmene til tross for at det finner sted lenge før de – det er også et fantastisk rollespill med en involverende historie, massevis av sideoppdrag og spennende karakteroppbygning. Vi anbefaler det på det varmeste.

Les vår anmeldelse

Panzer Dragoon Orta er et actionspill som viderefører den klassiske Sega-serien. Som den lille jenta Orta og hennes drage deltar du i hektiske luftkamper i en sær og spesiell verden. Stemningen er utrolig, grafikken vakker og det er massevis av hemmeligheter å låse opp. Meget bra.

Les vår anmeldelse

Crimson Skies: High Road to Revenge er blant de sterkeste spillene som kom til boxen i høst. Ikke verdens dypeste spill, men en meget underholdende actionfest basert i 30-årene. Du flyr modifiserte krigsfly og skyter på alt som rører seg. Det er massevis av varierte brett og oppdrag, og spillet har fantastisk XBox Live-støtte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer