Årets beste spill

2004 er tidenes beste spillår. Det er følgelig ikke lett å orientere seg i jungelen av titler, så her er våre anbefalinger for alle spillelskere!

Publisert
Sist oppdatert

Det er lenge siden vi har sett maken til et spillutvalg. I hele år, og spesielt nå i høst, har spillene kommet på rekke og rad, både de meget profilerte stortitlene, og litt oversette perler. 2004 var året da de skikkelige storspillene endelig kom, spill som har vært under utvikling i årevis og som fikk mer oppmerksomhet enn din gjennomsnittlige Hollywood-film.

Her er en oversikt over de titlene som har imponert oss mest, delt opp etter plattform. Disse bør du satse på hvis du er ute etter gode julegaver!

XBox

Halo 2 er en selvskreven vinner. Oppfølgeren til XBoxens største spill har allerede solgt i 5 millioner eksemplarer, og det er ingen grunn til at ikke du også bør være i besittelse av dette spillet. I singleplayerdelen er historien blitt dypere, og viser oss forskjellige sider av krigen mellom menneskene og Covenant. I tillegg har spillbarheten blitt forbedret - nå kan du skyte med to våpen samtidig og kapre fartøy, og selve våpenutvalget er mye større. Videre har spillet et fantastisk gjennomført XBox Live-modus, med et enormt utvalg av varianter og modi. Og det går glatt som en drøm. Den flotte grafikken og musikken bidrar også til å gjøre Halo 2 til en super førstepersonsopplevelse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer