Årets første kameranyheter

CES2010: Messe i Las Vegas betyr mange nye kameraer.

Flere produsenter har annonsert nye kameraer den siste uken.
Flere produsenter har annonsert nye kameraer den siste uken. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den årlige CES-messen (Consumer Electronics Show) i Las Vegas gikk av stabelen i forrige uke, og som vanlig var det flust av nylanseringer fra både en ene og den andre kanten.

Forrige uke presenterte vi de nye kameraene fra Canon, og dagen etter var det Sonys tur, som blant annet slapp et kamera med GPS, samt 15 nye videokameraer og et nytt lommevideokamera kalt Bloggie.

Men - det var flere pressemeldinger som tikket inn før helgen. Under får du en oppsummering av de første kameranyhetene i 2010.

Panasonic

Panasonic lanserte 7 nye kompaktkameraer før helga. 4 av dem var i FS-serien, der FS33 og FS30 begge byr på 8x optisk zoom, 28mm vidvinkel og 14 megapikslers oppløsning. Forskjellen mellom de to modellene, er at FS33 har en trykkfølsom skjerm, og det koster deg 300 kroner ekstra. 2499,- er veiledende pris på FS33, mens matematikerne da kjapt kan konkludere med at FS30 vil tømme bankkontoen for 2199,-.

FS11 og FS10 blir noe billigere. Vidvinkelen er den samme med 28mm, men kun med 5x optisk zoom. FS11s to ekstra megapiksler (14,1 vs 12,1) koster også 300 kroner (hvis dette er den eneste forskjellen ser vi ikke helt kjøpsargumentet for den dyreste), og kameraene får veiledende priser på 1899,- og 1599,-.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer