Årets mest leste datasaker

Vi oppsummerer 2004, og forteller deg hva som ble best besøkt blant DinSides datasaker. Her er mange go'biter!

Publisert
Sist oppdatert

DinSide Data vokste gjennom hele 2004. I november og desember hadde vi nærmere 450.000 unike brukere. Det gjør DinSide Data til Norges desidert største testmagasin for data- og elektronikkutstyr - ikke bare i antall lesere, men sannsynligvis også i antall tester; flere hundre produkter var innom testlaben vår i 2004.

Her er sakene som samlet flest lesere i året som gikk:

1. De beste PC-tilbudene

Flere av de mest leste sakene våre er faste serier, som oppdateres med jevne mellomrom. Aller best besøkt var vår månedlige sammenligning av PC-tilbud. Siste sammenligning er fra november, og flere av tilbudene er fortsatt tilgjengelig. Ny oversikt kommer i januar 2005.

2. DinSides Datahumor

Hver fredag, året rundt, serverer dataredaksjonen nye datamorsomheter. Lyder, bilder, videoer, historier etc finner du i hopetall her.

3. Digitalkameratesten

I løpet av året rakk vi å teste rundt 30 av de mest populære kameramodellene i kompaktklassen. Her finner du alle sammen, i tillegg til en rekke tester som ble gjort i 2003.

4. Surfometeret

Sjekk om du får den internetthastigheten du betaler for. I motsetning til andre løsninger på nettet, kan du her sjekke både ned- og opplastingshastigheten!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.