Årets siste bærbar-tilbud

Det er jo den tiden på året, og noen vil sikkert ringe julen inn med en ny bærbar.

Publisert
Sist oppdatert

Flere ganger i året inviterer vi en rekke nettbutikker til å være med på våre "beste PC-tilbud" - en prestisjefylt PC-sammenligning der butikkene uavhengig av hverandre forsøker å komme med det mest attraktive PC-tilbudet. Dette har i en årrekke resultert i gode og rimelige datamaskiner for våre lesere.

Tidligere i vinter lot vi dere få bestemme hvor store og hvor dyre bærbare vi skulle satse på denne runden - og endte på "vanlig" størrelse (14-17 tommer) og pris mellom syv og åtte tusenlapper.

Det resulterte i følgende åtte tilbud:

  • Datakjeden og Komplett.no
  • MPX og Multicom
  • Netshop og PCutstyr
  • PS.no og Zepto

Oppdatert: PS' tilbud er ikke lenger tilgjengelig og utgår derfor.

Ikke overraskende er det "mest-for-pengene"-størrelsen på 15,4 tommer som er enerådende. Men det har vært en grei spredning i modellvalg, og prisene varierer litt. Makspris er altså 8000 kroner, men den billigste maskinen koster en tusenlapp mindre.

Din stemme tellerTesten er som vanlig delt inn i to runder. Nå først får du servert alle tilbudene og kan se over spesifikasjonene (samt våre kommentarer). Etterpå vil vi at du skal hjelpe til med å stemme frem tilbudet - eller tilbudene - vi skal ta inn til test. Først da kårer vi det beste tilbudet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer