Fall guys:

Årets søteste spill?

Så populært at serverne har måttet tas ned flere ganger denne uka.

POPULÆRT: Flere millioner har allerede lastet ned og spilt Fall Guys, og serverne har gått ned flere ganger denne uka. Foto: Mediatonic/Sony
POPULÆRT: Flere millioner har allerede lastet ned og spilt Fall Guys, og serverne har gått ned flere ganger denne uka. Foto: Mediatonic/Sony Vis mer
Publisert

Mens noen utforsker den postapokalyptiske verden i The last of us part II, andre svinger sverdet i Ghost of Tsushima og mange plaffer løs på hverandre i Warzone denne sommeren (ja, noen er til og med på stranda!), dukket det forleden dag opp et spill som skulle vise seg å bli svært populært.

Fall Guys er nemlig på manges lepper om dagen, og spillet kan synes å ha blitt mye mer populært enn hva utviklerne hadde sett for seg. Bare i løpet av 24 timer hadde 1,5 millioner spillere verden over logget på, og flere ganger denne uka måtte skaperen, Mediatonic, ta ned serverne fordi de ble overbelastet.

Det var også tilfellet da vi endelig hadde fått lastet det ned for å prøve:

Vi får se om ståa er noe bedre i kveld.

Sukkersøt «battle royale»

I Fall Guys er konseptet enkelt – du og 59 andre konkurrerer i et slags tv-show, der det er om å gjøre å stå igjen til slutt. Hver spiller styrer en liten figur, som selvsagt kan skreddersys med ulike klær og rekvisitter. Kontrollene er enkle - styr med spakene, hopp, dukk eller ta tak.

Utfordringene spenner seg over flere ulike småspill, enten det er hinderløyper, fotball, sanking av egg, halenapping eller hva det måtte være. Etter hvert skrelles stadig flere av de 60 spillerne av, og den som står igjen til slutt vinner spillet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer