Asono 250-f

Denne MP3-spilleren er blant de minste og fineste vi har sett. Men begrenset funksjonalitet gjør at vi ikke anbefaler den til alle.

Asono 250-f
Publisert
Sist oppdatert

MP3-spillere som også kan brukes som et slags smykke er ikke noe nytt konsept. Men vi har sjelden sett en spiller som gjør jobben så godt som lille 250-f fra norske Asono, for denne dråpeformede dingsen med fargeskjerm er ikke akkurat stygg.

250-f veier kun 25 gram, og er virkelig liten og håndterbar. Spilleren finnes i 128 MB, 256 MB og 512 MB-utgaver, og det er 128 MB-versjonen vi har sett på. Den har en reflektiv overflate, og i midten sitter det en liten fargeskjerm. Knappene som betjener spilleren befinner seg nederst på spilleren.

Enkel tilkobling

250-f kobles til en datamaskin ved hjelp av en USB-kabel som har en minijack-tilkobling på den ene siden. Denne settes inn i hodetelefonuttaket på spilleren, mens USB-enden av kabelen går inn i PCen. Batteriene lades også gjennom denne kabelen.

Spilleren dukker opp som en egen disk, og trenger ingen drivere for å fungere. Følgelig kan du også bruke den for å lagre andre filformater enn musikk, og flytte dem rundt - men det er kun MP3-filer som kan spilles av på 250-f.

Siden spilleren har fargeskjerm, kan den også vise bakgrunnsbilder du selv har lagt inn. Du bruker et medfølgende program for å legge inn disse, men vi må innrømme at kvaliteten ikke akkurat er den beste. Det er tross alt en svært liten skjerm vi snakker om her.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer