Asono Hubb

Bærbare videospillere blir stadig mer populære, og flere modeller dukker opp hele tiden. Vi har tilbrakt noen uker med Asonos Hubb-spiller, og lurer på om den kan konkurrere?

Publisert
Sist oppdatert

Vi har allerede prøvd flere harddiskbaserte mediespillere som både støtter avspilling av video, musikk og visning av bilder. Det er en spennende utvikling, selv om slike spillere har fremdeles tendenser til å være store og klumpete på grunn av skjermstørrelsen.

Asono Hubb er i og for seg også en slik spiller, den er absolutt ikke noe særlig lommevennlig - vekten er på 291 gram og den er fysisk stor. Men det betyr også at skjermen er 3.5 tommer stor og viser 262.000 farger. Oppløsningen er på 320x240 piksler.

Mye i pakken

Innpakningen til spilleren inneholder mye spennende. Du får med to batterier, et skinnetui, CD med programvare, en dokkestasjon og kabler for tilkobling til TV og PC. Hodetelefoner følger så klart også med.

Dokkestasjonen en en praktisk løsning med flere muligheter. Du kan for eksempel lade opp både spilleren og ekstrabatteriet samtidig. Du kan også bruke spilleren mens du lader opp den via USB, da det er bare USB-tilkoblingen rett til spilleren som lar deg overføre filer.

På selve spilleren finnes det altså også en USB-tilkobling, samt uttak for hodetelefoner og for å koble Hubben til en TV. Langs siden er det også plass til CF-minnekort. Forsiden er logisk nok dominert av skjermen, og det er små høyttalere på hver sin side av den, samt menyknapper og en liten joystick som lar deg navigere rundt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer