Asono oppgraderer favoritt-DivX

DVD-spilleren DVDX70 fikk meget god omtale da vi testet den i fjor. Nå er spilleren oppgradert med nye funksjoner og lavere pris.

Publisert
Sist oppdatert

DinSide Data har testet en rekke DVD-spillere med støtte for DivX-formatet de siste årene. En av våre aller største favoritter er fortsatt DVDX70 fra norske Asono.

Spilleren overbeviste blant annet med god funksjonalitet og rask og problemfri dekoding og avspilling av DivX og Xvid-materiale.

Du kan lese testen av DVDX70 her.

Pluss-utgave

Nylig lanserte Asono en oppgradert versjon av denne spilleren, og den har fått navnet DVDX70+. Det er altså snakk om en oppgradering; på utsiden ser spilleren helt lik ut som originalen. På innsiden har det imidlertid skjedd en del siden sist, for eksempel støttes nå avspilling av musikkformatet Ogg Vorbis. Dette formatet gir blant annet bedre lydkvalitet ved lavere bitrater enn mer vanlige formater som WMA og MP3, noe som betyr plass til flere låter pr CD eller DVD.

En annen viktig oppgradering skal i følge Mads Høyby hos Asono være bedre støtte for undertekster i DivX og Xvid-filmer.

Spilleren har samtidig fått mer internminne, noe som i følge Høyby vil gjøre det enklere å oppgradere den senere til å støtte nye formater og kodeker. Slike såkalte firmware-oppdateringer kan lastes ned og installeres av eieren selv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer