Asono Sound Hub

Hittil har iRiver-jukeboxer vært blant våre absolutte favoritter i denne klassen, men nå gir Asono oss de samme mulighetene til en lavere pris. Men holder ”norske” Sound Hub samme kvalitet??

Publisert
Sist oppdatert

Grunnen til at vi skryter av iRiver-jukeboxene er at de byr på absolutt mest funksjonalitet – ikke bare får du 20 GB med MP3-filer og flott lydkvalitet, men også radio, opptak, MP3-enkoding, støtte for Ogg Vorbis, og ikke minst trenger den ingen drivere.

Asonos Sound Hub er faktisk nesten helt identisk med iRiver HP-120 når det gjelder det tekniske. Vi snakker altså om en jukebox med 20 GB lagringskapasitet, som kan spille MP3-, WMA-, WAV- og OGG-filer, samt fungere som mobil harddisk for alle andre typer filer.

Ukomplisert bruk

Sound Hub har et stilig utseende som faktisk minner litt om en walkman. Spilleren er sølvfarget, med en speilaktig overflate og knapper som lyser blått. På frontsiden er det plass til display og en fireveis knapp som brukes til å starte og stoppe avspillingen, samt hoppe over låter. På siden finner vi fire funksjonsknapper og et scrollehjul.

Hodetelefonene kobler vi til øverst, og der er det også plass til optisk/line-inngang.Betjeningen er svært enkel. Du skrur på spilleren ved å holde inne play-knappen. Ved å trykke på menyknappen bytter du modus – enten du vil høre på MP3-filer, radio eller ta opp lyd. Du navigerer deg rundt i menyene og spillelistene ved å bruke scrollehjulet, og det hele er faktisk mer intuitivt enn iRiver-spilleren. Det er ikke mye å utsette på brukervennligheten, det eneste som plager oss litt er at scrollehjulet er plassert ganske dypt inne i spilleren, slik at det til tider er vanskelig å trykke inn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer