Assassin's Creed II med streng DRM

PC-versjonen av det populære spillet krever at du er tilkoblet nettet kontinuerlig.

Har du ustabil nettlinje bør du tenke deg om to ganger før du kjøper Assassin's Creed II.
Har du ustabil nettlinje bør du tenke deg om to ganger før du kjøper Assassin's Creed II. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

La det være sagt med én gang: Spillbransjen har et stort problem med piratkopiering, og siden tidenes morgen har de prøvd så godt de kan å gjøre det umulig å kopiere spill.

Mens vi i gamle dager var nødt til å finne frem til bestemte ord i manualen som fulgte med spillet, er disse kopibeskyttelsene (som populært går under samlebegrepet DRM, Digital Rights Managment) blitt stadig mer intrikate.

Dog har det vist seg at det fortsatt ikke finnes ett spill som ikke lar seg piratkopiere, rett og slett fordi piratmiljøet har aktører som jobber på spreng for å knekke koden med en gang et spill er gitt ut. Ofte blir det derfor slik at piratene får tak i spillet uansett, og at den vanlige forbruker, som ærlig og redelig kjøper spillet, må leve med begrensninger.

Den frustrasjonen kan du lese mer om i kommentaren "Aldri mer DRM-beskyttet musikk".

Krever kontinuerlig kontakt med Ubisofts tjenere

Assassin's Creed II har lenge ligget på toppen av salgslistene både for PlayStation 3 og Xbox 360, og 4. mars 2010 ankommer det butikkhyllene i form av en PC-versjon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.