Asus DRW-0402P

Asus har valgt å støtte DVD-R formatet i sin DVD-brenner, og leverer med en rikholdig programpakke.

Asus DRW-0402P
Publisert

Et godt merkenavn er godt å ha når man vil selge produkter. Asus har opparbeidet seg et solid navn etter å ha levert hovedkort av høy kvalitet i en årrekke. Dermed er det nærliggende å utnytte det gode navnet til å selge beslektede eller kompletterende produkter, noe Asus har gjort på en rekke områder.

Hvem som egentlig produserer varene er mindre viktig, så lenge det holder et kvalitetsnivå som Asus kan være bekjent av.

I dette tilfellet er det Pioneer sin nyeste brenner DVR A05 som har fått ny front med Asus’ logo på, men en annen samling programvare.

Dette er forøvrig den samme brenneren som sitter i alle Apple-maskinene, her under navnet 4X SuperDrive.

Glimrende brenner

Selve brenneren er et utmerket produkt, som brenner DVD-R med 4x hastighet, opptil 5 520 KB/sekund. Dette gjør den i stand til å brenne 2 GB på 7 minutter og 33 skunder.CD-brenningen foregår med 16x, som gir 4 minutter og 58 sekunder på vår testimage.Overskriving er derimot ikke det sterkeste kortet for denne brennertypen. Det er ikke mulig å overskrive bare deler av -RW-plater, slik at det ikke er mulig å oppdatere egne videoprosjekter. Du er nødt til å slette og brenne alt på nytt, hvis du vil gjøre en endring i prosjektet ditt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer