Asus DRW-0402P/D

Det er snart ingen produsenter som ikke tilbyr DVD-brennere som støtter begge formater. Vi har testet Asus sin versjon.

Asus DRW-0402P/D
Publisert

Asus satset tidligere på en DVD-R brenner, som vi testet i april. Dette var den samme brenneren som ble brukt i Apple sine datamaskiner under navnet 4x SuperDrive, den var produsert av Pioneer og ble solgt som sådan under navnet DVR A05.

Brenneren var utmerket, men trenden var klar: "Alle" skal ha en brenner som støtter begge formatene. Derfor kommer nå oppfølgeren, som har nesten identisk typebetegnelse. Vi var faktisk usikre et øyeblikk, på om vi hadde fått tilsendt riktig brenner...

Typebetegnelsen på den nye brenneren er DRW-0402P/D, mens den forrige brenneren het DRW-0402P. /D står for "dual" og indikerer at nå støttes både +R/RW og -R/RW.

De oppgitte hastighetene er de samme som på den foregående modellen, bortsett fra at overskriving av CD-RW nå støttes med opptil 10x i stedet for 8x.

Derimot er programvaren ikke den samme. I stedet for Nero leveres Asus RecordNow DX for CD-brenning, og ASUS DLA (Direct Letter Access) for bruk av CD/DVD som en gigantisk diskettstasjon.

For håndtering av video finner vi DVD Movie Factory og ASUS DVD Player. DVD Movie Factory er et basisprogram som er greit å komme i gang med, for å overføre video, gjøre enkel redigering og brenning av DVD.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer