Asus Eee Box

Liten, elegant, støysvak og rimelig - men kun for deg som ikke krever for mye av ytelsen.

Publisert
Sist oppdatert

Asus har vært mye i vinden det siste året. Kanskje tidligere mest kjent som en habil hovedkortsnekrer blant hjemmebyggerne av oss - det har vært den lille Eee PC minbærbare som virkelig har spredd merkenavnet ut av PC-kabinettet og videre til kafebord eller skoleransler.

Med Eee var Asus den første som i stor skala kunne tilby små og solide bærbare enheter til en lav pris, og mange produsenter har kommet halsende etter med tilsvarende produkter. Asus har på sin side et lite forsprang og har hatt tid til å lansere mange versjoner av Eee, inkludert det å gjøre den om til en liten stasjonær datamaskin - Eee Box.

Intel mener vi skal kalle en liten og rimelig stasjonær for en Nettop, en blanding av Netbook (altså minibærbar) og Desktop computer (stasjonær PC). Vi gjør det enkelt og sier at hvis Eee PC er en minibærbar - da må Eee Box bli en ministasjonær.

Men selv om betegnelsen er ny, er i retrospekt kanskje ikke Eee Box den første ministasjonære vi tester (selv om den så avgjort er den rimeligste). For hva skal vi ellers kalle småtasser som Mac Mini og Aopen Mini PC?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer