Asus EEE Pad Transformer

Nettbrettet med et ess i ermet – medfølgende tastatur.

Asus EEE Pad Transformer selges med tastatur-docking. Foto: Per Ervland
Asus EEE Pad Transformer selges med tastatur-docking. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er først nå vi får inntoget av nettbrettene som kjører Honeycomb-utgaven av Android; en versjon av Googles operativsystem tilpasset store skjermer og oppløsninger.

Vi har tidligere sett på Motorola Xoom, forleden dag var Acer Iconia A500 med i DinSides test av nettbrett og senere i sommer står blant andre Samsung og LG klare med sine Honeycomb-nettbrett; henholdsvis i juli og juni.

Felles for de Honeycomb-nettbrettene vi har sett til nå, er at de alle kjører "ren" Android med svært små modifikasjoner, i motsetning til Android 2.x-telefonene, der nesten alle produsenter fikser på grensesnittet som ligger på toppen, og noen ganger også under overflaten. I tillegg er de maskinvaremessig ganske like – stort sett har de samme prosessor, minnestørrelse, skjermstørrelse/-oppløsning etc., som i utgangspunktet gjør det litt vanskelig å skille seg ut.

Men – er det ett brett som skiller seg ut, så er det Asus EEE Pad Transformer, som kan kjøpes med et tilhørende tastatur som ikke bare gjør nettbrettet til et bedre arbeidsverktøy, men som også har et solid batteri innabords, samt USB-porter, styreflate og SD-kortleser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer