Asus EeeBook E200HA

Glimrende kompromiss for deg som vil ha en liten og lett PC uten å bli ruinert.

LITEN OG FIN: Asus har løftet netbooken til et nivå som kan tilfredsstille de fleste behov til vanlige PC-brukere, men fortsatt er prisen svært lav. Foto: BJØRN EIRIK LOFTÅS
LITEN OG FIN: Asus har løftet netbooken til et nivå som kan tilfredsstille de fleste behov til vanlige PC-brukere, men fortsatt er prisen svært lav. Foto: BJØRN EIRIK LOFTÅS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Husker du konseptet netbook? De små, billige PC-ene som var populære i tiden rett før nettbrettene entret arenaen? I konkurranse med nettbrettene var de sjanseløse. Det var rett og slett for krøkkete å jobbe på dem, de var trege, og skjermene var heller ikke mye å skryte av.

Helt borte ble de imidlertid ikke, selv om benevnelsen netbook nok har vandret over terskelen. Enkelte produsenter har fortsatt å videreutvikle konseptet, ikke minst Asus.

Hvis du har fulgt med på PC-testene våre det siste året, husker du kanskje modellen EeeBook X205TA som vant en trippeltest i august i fjor? Vel, dagens testprodukt er vesentlig bedre på flere punkter, uten at den er særlig dyrere. Det er en utvikling vi liker godt.

LES OGSÅ: Nå kommer også Core i-baserte PC-er uten vifter

God ergonomi

Asus EeeBook E200HA Book er på alle måter en voksen netbook. I motsetning til den klassiske netbooken som hadde skjermer fra 7-10 tommer, har denne en på 11,6 tommer. Den er også av brukbar kvalitet, og den økte størrelsen på kabinettet betyr også større plass til tastatur - som dermed blir mer ergonomisk riktig. Faktisk er det like stort som på en Macbook air med 13,3 tommer skjerm.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer