Asus lanserte «iMac-klone»

4K-skjerm med kraftig PC innebygd.

IKKE MAC: Den ligner, men det er utenpå. Asus Zen AiO S kan blant annet skilte med 4K-skjerm og USB-C-porter.  Foto: ASUS
IKKE MAC: Den ligner, men det er utenpå. Asus Zen AiO S kan blant annet skilte med 4K-skjerm og USB-C-porter. Foto: ASUS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å ha den stasjonære PC-en innebygd i skjermen har mange fordeler, først og fremst tar det mindre plass, og sparer deg også for kabler og rot på skrivebordet.

«iMac-klassen»

De fleste av de store PC-produsentene har minst én alt-i-ett-maskin i sitt sortiment, men Apples iMac er kanskje den aller mest kjente, og har tilsynelatende fungert som mal for en del av konkurrentene.

Det synes vi kommer ganske tydelig fram på Zen AiO S, som er en helt ny modell fra Asus som vises på årets IFA-messe i Berlin denne uka.

Les også: Dette kan vi vente oss på IFA

Oppdatert på inn- og utsiden

Maskinen er oppdatert på teknologisiden, og innstegsmodellen kan blant annet skilte med 24 tommers IPS-skjerm med 4K-oppløsning (3.840 x 2.160 piksler), den blodferske Intel Core i5-6400T-prosessoren, Nvidia-basert grafikkort )GTX950M), 8GB arbeidsminne og 1TB harddisk. Operativsystemet er Windows 10 Home.

Den har også fått to USB 3.1-porter med den nye C-utformingen, som er mindre enn den klassiske porten og der kontakten passer begge veier. USB 3.1 betyr overføringshastigheter på inntil 10Gbps det dobbelte av USB 3.0.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer