Asus MX279H

27-tommer med HD-oppløsning og stilig design.

Skjermen sett forfra. Foto: Brynjulf Blix
Skjermen sett forfra. Foto: Brynjulf Blix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det dukker opp stadig flere 27-tommers skjermer med HD-oppløsning (1920 x 1080 punkter). Vi skrev en del om dette i forbindelse med vår test av en lignende modell fra Dell og i omtalen av nye trender for store PC-skjermer i denne artikkelen.

Kort sagt er hva som er riktig oppløsning helt avhengig både av bruker og bruksområde. For de som har et avslappet og tilbakelent forhold til PC-bruk er HD-oppløsning helt ok. At skjermen er stor gjør det lettere å se detaljer og skrift selv fra avstand. I tillegg er film og roligere spill helt utmerket i HD.

For den harde kjerne av avanserte brukere er det derimot 2560 x 1440 som gjelder på en 27-tommer. Men disse skjermen koster langt mer.

Asus MX279H

Skjermen fra Asus har en enkel, men elegant utførelse. Foten er fast, den eneste justeringen som er mulig er vinkelen på selve skjermen.

Skjermflaten er matt og gir minimale problemer med gjenskinn. Flaten går helt ut i hjørnene, det er bare en 3 millimeter tynn fysisk ramme ytterst. Men selve bildeflaten strekker seg ikke like langt ut, det er et 9 millimeters sort felt rundt selve skjermbildet, i flukt med dette.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer