Asus O'Play Mini Plus

Den nye O'Play er en mediespiller som vil veldig mye, og kommer nesten helt i land.

Liten boks med mange muligheter. Foto: Bjørn Eirik Loftås
Liten boks med mange muligheter. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For inntil et par år siden testet vi en rekke frittstående mediespillere for TV-bruk her på DinSide.no. Siden den gang har mediespilleren funnet veien inn i enhver TV med respekt for seg selv, det samme kan sies om spillkonsoller og de mange Blu-ray-spillerne som har funnet veien til norske stuer de siste årene.

Internett-innhold kommer

Så er det egentlig et marked for dedikerte, filbaserte mediespillere lenger? Joda. Markedet er der fortsatt, spillerne får stadig ny funksjonalitet, og er ikke lenger isolerte fra omverdenen. I 2011 snakkes det mye om nettskyen og streaming av innhold fra diverse nettjenester, og Asus følger opp med en trådløs mediespiller som sikter høyt på dette punktet.

Men nettstreaming er bare én av en rekke ting Asus O!Play Mini Plus på papiret skal takle. Hør bare her:

Mediespiller for formatene MPEG1/2/4, H.264, VC-1, RM/RMVB, MP4, MOV, AVI, AS, WMV, FLV, MKV, TS, M2TS, DAT, MPG, VOB, MTS, ISO, TRP, MP3, WAV, AAC, OGG, FLAC, AIIF, Dolby Digital AC3M, DTS, Dolby Digital Plus, PCM/LPCM, Dolby TrueHD, JPG, BMP, PNG, GIF og TIFFStøtter filsystemene FAT, FAT32, NTFS og EXT31 stk USB 2.0-port, samt 1 delt USB/eSATA-portMinnekortleser for SD/MS/xDNettverksstøtte, både kablet (Gblan) og trådløst (802.11N)Streamer fra PC-er i nettverket + en rekke online-tjenester, inkludert YouTube, Picasa, MediaFly og FlickrHDMI 1.3 TV-utgangOptisk lydutgang m full surround-støtte (S/PDIF)minijack stereoutgangMål: 15 x 10 x 3 cmVekt 175 gram I motsetning til mange mediespillere med innebygd disk, er det ingen vifter i O'Play. Man putter bare inn en ekstern harddisk, minneplugg, minnekort, kobler til en nettverksstasjon eller streamingtjeneste, og bruker fjernkontrollen til å navigere i bilder, videoer og musikkfiler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer