Asus O!Play

Denne mediespilleren takler "alt" av formater. Billig er den og.

Asus O!Play
Publisert
Sist oppdatert

Det begynner etter hvert å bli et svært godt utvalg av frittstående HD-mediespillere. Har du fulgt med på DinSide, har du sikkert fått med deg testen vår av WDTV, for eksempel, som fikk terningkast 5.

Asus O!Play er et produkt i samme gate, men den støtter også avspilling - og kopiering - av mediefiler som du har liggende på nettverkdisker og PC-er i nettverket ditt.

I korte trekk sørger Linux-baserte Asus O!Play for å spille av digitalt lyd-, film- (inkl HD) og bildemateriale på TV-en din, enten fra eksterne harddisker, minneplugger eller fra nettverket.

Spiller "alt"

Formatstøtten er den mest imponerende vi har sett så langt, og inkluderer blant annet Quicktime og RealMedia, DivX, Xvid (inkl HD), WMV (inkl HD), alt som kan krype og gå av MPEG-varianter, MKV, H.264 osv osv. På lydsiden støtter den både Ogg Vorbis, Flac, AAC, 3GP, M4A og WMA i tillegg til MP3.

(fortsetter under bildene)

På baksiden finner du tilkoblingspunkter for analog, kompositt tilkobling (bilde og lyd), og kabler til dette følger med. Men for HD-film må du bruke HDMI-utgangen og en HDMI-kabel, noe som ikke følger med, noe vi synes er tullete. Her er også nettverkkontakten, og en optisk lydutgang. O!Play støtter naturligvis 5.1 surround.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer