Asus P4SDX Deluxe

Vi har montert Asus P4SDX Deluxe i vår testPC og testet. Her er vår rapport.

Klikk for større bilde
Klikk for større bilde Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv kortet, egenskapene og spesifikasjonene har vi skrevet om tidligere i denne artikkelen. Her er våre erfaringer med montering og testing.

Praktisk montering

Først satte vi i vår Pentium 4 på 2,66 GHz, som prismessig og ytelsesmessig fremdeles ligger på samme nivå som Athlon XP2700+ som vi brukte i testene av hovedkort for AMD-prosessorer. Prosessorer fra Intel kommer ferdig med kjøler og vifte i ”Boxed” utgave. Monteringen er helt standard på alle hovedkort, og er rimelig enkel. Fangarmene på kjøleren smetter på plass over braketten på hovedkortet og strammes med de to hendlene.

Kortet bruker 9 festehull, og støttes derfor godt opp under kontaktene til diskene og til minnesoklene..

Minnemodulene er organisert i to banker plassert 90 grader i forhold til hverandre, langs kortsiden og langsiden, like langt fra prosessor/brikkesett. Den første sokkelen i hver bank er blå, en praktisk detalj.

4-pins kontakten for strøm til prosessoren er plassert ytterst på kortet like ved den store strømkontakten. Det gjør at kabelen lett kommer over prosessorviften, og krever litt dandering.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer