Asus P4SDX

Dette kortet er også for Pentium4, men brikkesettet er det helt nye SiS 655. Dette er et meget velutstyrt kort, som støtter det meste.

Klikk for større bilde
Klikk for større bilde Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Brikkesettet er svært likt forgjengeren SiS648, som sitter i vår testPC. Det som er den store forskjellen er at 655 støtter doble minnekanaler for DDR-minne.

Offisielt støttes ikke raskere minne enn DDR333, vi kommer tilbake til hvordan det håndterer DDR400 (PC3200).

SiS 655 består av to brikker, Den nordlige tar seg av kommunikasjon mellom prosessor, minne og AGP, mens den sydlige brikken 963 tar seg som vanlig av kommunikasjonen med periferiutstyret.

Brikkesettet støtter Hyper-Threading (hvor prosessoren opererer som to prosessorer i parallell).

Bred støtte

Kortet er rikt utstyrt med inn og utganger for eksternt og internt tilleggsutstyr, og tilfredsstiller de fleste bruksområder.

Det støtter AGP 8X, har RAID med Seriell-ATA og har hele fire minneplasser for til sammen 3,5 GB minne.

Her er en oversikt:AGP 8x6 PCI-plasser4 minneplasser (maks 3,5 GB)2 Ultra ATA-66/100/133 kanaler for harddiskerUSB 2.0 x6 (4 på hovedkortet, 2 på frontpanel)1 Gbit nettverk (støtter også 10/100 Mbit)1 Diskettstasjon, 2 PS/2 (mus og tastatur)2 serieporter (en på frontpanel, en på brakett)1 parallellport2 Serial ATA-150 og en Ultra ATA-133 for RAID (Promise 20376 brikke)3 IEEE1394/FireWire porter på brakett, 2 x 6-pins og 1 x 4-pins 1 Surround-lyd med digital ut både på hovedkortet og på frontpanelet, og ekstra analoge tilkoblinger på frontpaneletI tillegg er det tre interne analoge kontakter for lyd, fra for eksempel TV-kort, modem eller CD.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer