Asus U36J RX044V

Liten, tynn og solid PC med noen meget gode egenskaper.

Maskinen er kun 1,9 cm tynn, men gir et svært stødig og robust inntrykk. Foto: Per Ervland
Maskinen er kun 1,9 cm tynn, men gir et svært stødig og robust inntrykk. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Asus har i løpet av få år blitt en av verdens største bærbar PC-produsenter. DinSide Data har testet en rekke modeller siden den gang, og har sjelden opplevd å bli skuffet.

Produsenten har blant annet spesialisert seg på ultraportable PC-er, og har blant annet hatt stor suksess med modellserien UL30, som kom i fjor. Dette har i lang tid vært blant de mest populære modellene i markedet, blant annet på grunn av det hendige formatet og svært gode batterilevetid.

Svært tynn

Nå er Asus på banen igjen med serien U36, som de selv hevder er verdens tynneste PC med kraftig Core i-prosessor, den måler kun 1,9 cm på det tykkeste.

For å sørge for godt oppstiving og stabilitet har Asus brukt en aluminium/magnesium-legering i chassiset, og en glassfiberblanding i bunnplaten. Dette gjør at det er minimal svikt selv når du holder maskinen horisontalt i ene siden.

Overflaten er matt, og det skal mye til for at fingermerker vises. Det er etter vår mening et eksempel til etterfølgelse!

Vekten passerer akkurat 1,5 kg, ifølge våre egne målinger, noe som bør være godt innenfor smerteterskelen for deg som tar med PC-en overalt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer