Asus V7700

Dette er det fjerde GeForce 2-baserte grafikkortet vi tester, og hvert av dem har sine fordeler og ulemper. Det samme gjelder Asus V7700, som viser seg å være et svært robust produkt.

Publisert

Alle de GeForce 2-baserte grafikkortene vi hittil har testet har omtrent samme ytelse, som tross alt er logisk siden alle sammen bygger på samme teknologi. Derfor prøver de forskjellige produsentene å legge til andre funksjoner eller kutte prisen for å tiltrekke seg kjøpere. 11166">Hercules 3D Prophet II 32 MB byr på eget design på kortet og TV-utgang, 11514">Creative 3D Blaster GeForce 2 satser på få ekstrafunksjoner og lav pris, mens 12000">Hercules-varianten med 64 MB har akkurat det: ekstra minne som gir bedre ytelse i høye oppløsninger, i tillegg til TV- og DVI-utgang. Hva har så Asus å by på?

Det første du legger merke til er den massive kjøleviften som er plassert på brikken. Utenom det er det ikke mye spennede å finne i esken: en driver-CD, en CD med DVD-programvare og standardspillene til Asus (Drakan og Rollcage).

På CDen med driver finner du to svært nyttige programmer: et overklokkingsprogram og et program som overvåker temperaturen på brikken. Driverne på CDen er versjon 5,16. Vi brukte imidlertid referanseprogramvaren til NVIDIA – versjon 5,22.

Ytelse og overklokking

Vi ble ikke akkurat overrasket når vi testet kortets ytelse i OpenGL og Direct3D. Resulatatene er praktisk talt like med de andre GeForce 2-kortene, med unntak av 64 MB-kortet til Hercules, som klarer seg bedre i høyere oppløsninger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer