Asus WL-500g

Asus WL-500g er nesten genial, med støtte for deling av nettverk, trådløst nett, filserver, printserver og webkamera! Det høres nesten for godt ut til å være sant, og vi har gledet oss til å teste.

Publisert
Sist oppdatert

De av oss som har hatt både bredbånd, hjemmenettverk og trådløst nett en stund, oppdager en del mangler med første generasjons utstyr.

I et hjemmenett vil man gjerne ha tilgang til felles skriver og felles lagring av data. Dessuten oppdager man at det trådløse nettverket fra et par år tilbake er en flaskehals i visse sammenhenger.

Felles resurser kan man løse ved å sette opp en egen PC som server, med felles lagring og felles skriver tilkoblet. Men det er jo ikke gratis, dessuten støyer maskinen og krever både plass og stell.

Små rutere til hjem og mindre bedrifter har hatt skriverutgang hvor man kan koble til en felles skriver som er uavhengig av at en bestemt PC står på. Vi har selv brukt en SMC Barricade i flere år, men ytelsen har ikke vært sammenlignbar med direkte tilkobling.

Da vi omsider fikk tak i en Asus WL-500g var vi svært spente, siden den inneholdt det meste både av det vi trenger og har savnet:Ruter med mange konfigurasjonsmuligheterTrådløst aksesspunkt som støtter den nye raske protokollen 802.11gUSB-tilkobling både for skriver, lagringsenhet og webkameraParallellport for skriverVi koblet spent fra vår Barricade og trådløse aksesspunkt fra D-Link, og plugget inn Asus WL-500g i stedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer