Athens 2004

Noen uker før OL starter for godt, kan du tørrtrene i stua med dette ganske så underholdende partyspillet. Men pass på å unngå skader.

Athens 2004
Publisert
Sist oppdatert

OL-feberen er straks over oss, og det offisielle spillet som nylig ble sluppet fanger lekenes stemning ganske godt. Men dette er faktisk ingen OL-simulator, fokuset er mest på en underholdende partyopplevelse som helst krever flere spillere.

Du kan riktignok spille alene, og det kan være en god ide å trene seg litt opp på de forskjellige øvelsene. Du kan enten velge én og én øvelse og få opplæring i kontrollsystemet, eller gå gjennom et helt mesterskap for deg selv. Har du ikke tålmodighet til dette, finnes det også forkortede utgaver av mesterskapet du kan kjempe deg gjennom.

Stikkordet med spillet er kontrollen. Både timing og fart er viktig – i øvelser som sprint eller svømming gjelder det å trykke på X og O-knappene så fort som overhodet mulig, akkurat som i gamle sportsspill. Andre gren behøver mer koordinasjon og rytme – for eksempel i turn må du trykke på riktige knapper til riktig tid for å få utøveren til å danse riktig. Bueskyting krever stødig hånd og presisjon. Det er altså nok av variasjon, og alle OL-øvelser er presentert på en morsom måte, men vi legger ikke skjul på at den hektiske knappetrykkingen kan blir rett og slett fysisk slitsom.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer