ATI All-in-Wonder 128: TV, video og grafikkort

Flere og flere produsenter prøver å stappe mest mulig inn i ett enkelt grafikkort. ATIs siste skudd på stammen gjør nettopp dette, og det hele høres svært imponerende ut.

ATI All-in-Wonder 128: TV, video og grafikkort
Publisert

All-in-Wonder tilbyr deg en kombinasjon av kraftig grafikk (RAGE 128-brikken), og TV/video-relaterte finesser. Kortet fungerer som en digital videospiller med mange avanserte muligheter. Kortet har en egen TV-mottaker som gjør at du kan se på TV på PC-skjermen, men dette er ikke alt.

Det er også mulig å ta opp TV-sendingen på harddisken, men du behøver ikke å være tilstede. Det er nemlig fullt mulig å stille inn programvaren til å ta opp på et bestemt tidspunkt, akkurat som på en hvilken som helst videospiller.

Men å starte opptaket når et bestemt ord blir sagt i programmet – det kan ikke videoen din! Eller hva med å ta opp et program og lage en rekke bilder av sendingen slik at du kan skrive dem ut senere, zoome inn på det du måtte se på for øyeblikket eller sjekke hva som skjer på andre kanaler uten å forlate det du ser på – det kan heller ikke den vanlige videoen.

Filmklipp du har lagret på din harddisk kan du senere sende til en CD- eller DVD-brenner eller en vanlig videospiller. Slik kan du ta vare på dine ”produksjoner” uten å måtte kjøpe nye harddisker hele tiden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer